Slovenija > Črna kronika
100 ogledov

Huda nesreča v Polhovem Gradcu

Nesreča Polhov Gradec
1/2
GBL
Nekaj pred 19. uro se je na cesti Polhov Gradec - Pristava zgodila huda prometna nesreča, v kateri se je huje poškodoval 62-letni moški.

Kot so sporočili s Policijske uprave Ljubljana je 62-letni voznik vozil osebno vozilo znamke Honda CRV po cesti iz smeri Polhovega gradca proti Pristavi ter na delu ceste, kjer vozišče poteka v desnem ovinku zapeljal na nasprotno stran vozišča. V tem trenutku je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal 47-letni voznik osebnega vozila znamke Audi Q5 in trčil vanj.

V nesreči je 62- letnik utrpel hude telesne poškodbe in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v Ljubljanski klinični center. Nastalo je za okoli 30.000 evrov materialne škode.

Komentarjev 2
  • Boštjan Zorc 06:33 19.julij 2013.

    Na temu mestu je bilo samo vprašanje časa kdaj bo kreš, ker je tko 'mojstrskto' narejena cesta...

  • Šemefuky 21:46 18.julij 2013.

    A so morda sedaj poklicali PreViranta, da zavaruje kraj nesreče, pomaga ponesrečencem, zavaruje dokaze, pomaga reševalcem itn. A je bil mr. povprečij kaj zraven, prašič, raje v kamero naklada in blodi narodu možgane, ki tega dela ne poznajo in ne ...prikaži več vedo v kakšnih pogojih delajo v določenih poklicih. Prase v klobase.