Slovenija > Črna kronika
9516 ogledov

Huda nesreča, voznik podlegel poškodbam

Prometna nesreča, odpadlo kolo Profimedias
Kljub hitremu nudenju prve pomoči je voznik umrl na kraju nesreče.

Včeraj pozno zvečer se je v naselju Gornje Brezovo pri Sevnici zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl voznik. Po podatkih republiške uprave za zaščito in reševanje je ob 22.35 z osebnim vozilom zapeljal s cestišča in se prevrnil.

"Po prvih ugotovitvah policistov je 29-letni voznik vozil osebni avtomobil Renault twingo iz smeri Sevnice proti Brestanici," pojasnjuje Alenka Drenik iz PU Novo mesto. "V kraju Gornje Brezovo je zaradi prevelike hitrosti pred ostrim in nepreglednim ovinkom izgubil oblast nad vozilom. Zapeljal je s ceste, drsel po varnostni ograji in trčil v gospodarski objekt."

29-letni voznik začetnik, ki med vožnjo ni bil pripet z varnostnim pasom, je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče. 

Letos so na cestah na območju Policijske uprave Novo mesto v prometnih nesrečah umrli trije ljudje. Poleg omenjenega voznika še potnica v osebnem avtomobilu in peška.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.