Slovenija > Črna kronika
15 ogledov

Huda poškodba pred ekrani

23-letnik je z vzmetnimi hoduljami preskakoval avtomobile. Dvakrat je uspešno sk
1/7
Žurnal24 main
Eno najbolj priljubljenih nemških oddaj so prvič v 23 letni zgodovini prekinili, potem ko se je med oddajo zgodila huda nesreča.
Več fotografij nesreče v oddaji je dostopnih tukaj.

Televizijski šov z naslovom "Wetten, dass ...?", kar lahko prevedemo kot "Stavite, da?", v katerem izvajajo kaskaderske točke, pospremljene z intervjuji slavnih, redno spremlja okoli deset tisoč ljudi.

V zadnji oddaji je 23-letni Samuel Koch v točki poskušal z vzmetnimi hoduljami preskočiti pet vozečih avtomobilov, a je pri tem padel in se tako hudo poškodoval, da je trenutno na intenzivni negi.

Občinstvo v studiu je bilo v šoku, voditelj oddaje Thomas Gottschalk pa je dejal, da kaj tako groznega še nikoli v življenju ni videl. "V 23 letni zgodovini smo imeli zelo veliko nevarnih točk, plezali smo že po zidovih, eden izmed nastopajočih je z rolko skakal čez hišo, a  najhuje, kar se je zgodilo do sedaj, je bila zlomljena noga," je povedal Gottschalk.  

"Z mladeničem, ki se je danes poškodoval, sva bila skupaj na kosilu in videl sem, kako se je veselil oddaje, kako zelo je bil motiviran ... Žal mi je, da se je tako končalo," je dejal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.