Slovenija > Črna kronika
119 ogledov

Huda prometna nesreča

1/5
Žurnal24 main
V Radečah umrl Žalčan, še trije udeleženci nesreče so poškodovani.

Do hude prometne nesreče dveh osebnih avtomobilov je prišlo danes zjutraj ob 5.50 v Radečah. Kot so nam sporočili iz Policijske uprave Celje, je do nesreče prišlo zaradi nepravilnega prehitevanja.V nesreči se je 45-letni moški doma iz okolice Žalca tako hudo poškodoval, da je na mestu umrl, še trije preostali udeleženci v nesreči pa so poškodovani.

Gasilci rezali pločevino
»Poklicni gasilci smo s tehničnim posegom rešili pet oseb, voznik osebnega vozila VW Polo pa je med oskrbo v reševalnem vozilu podlegel poškodbam. V osebnem vozilu Honda, smo s tehničnim posegom reševali štiri osebe, dve osebi sta bili huje poškodovani ter prepeljani v na zdravljenje v Splošno bolnišnico Celje, še dve osebi pa sta utrpeli lažje telesne poškodbe,« je za Žurnal24 povedal vodja intervencije Milan Kroflič

Poleg tehničnega posega so celjski poklicni gasilci opravili še prometno in požarno varovanje, odklopili akumulatorje ter nevtralizirali razlite motorne tekočine. Pri intervenciji so sodelovali reševalci Zdravstvenega doma Laško ter Zdravstvenega doma Sevnica.

To je že druga hujša prometna nesreča v tem tednu v Radečah, saj sta v četrtek na cesti med Radečami in Jagnjenico, v naselju Njivice trčili dve vozili, pri čemer je po trku eno zletelo v potok, drugo pa je trčilo v drevo. Štiri osebe so se pri tem lažje poškodovale, reševalcem Nujne medicinske pomoči pa so na kraju nesreče pomagali tudi celjski poklicni gasilci.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.