Slovenija > Črna kronika
12020 ogledov

Huda prometna nesreča mladih fantov

Prometna nesreča Profimedia Fotografija je simbolična.
V soboto ob 3.50 uri, se je na glavni cesti med Kobaridom in Tolminom zgodila huda prometna nesreča v kateri so bili udeleženi mladi fantje.

Ena oseba je v prometni nesreči izgubila življenje, še dve osebi sta bili huje telesno poškodovani, so sporočili iz policije. Po sedanjih ugotovitvah je 26-letni voznik (v njegovem vozilu sta bila še dva sopotnika, stara 26 in 28 let) vozil po omenjeni cesti iz smeri naselja Kamno proti Volarski ravnini.

Med vožnjo na omenjeni relaciji v ostrem desnem in nepreglednem na mokrem in spolzkem vozišču voznik ni prilagodil hitrosti in načina vožnje. V ovinku je osebni avtomobil zaneslo v levo čez neprekinjeno ločilno črto na nasprotno smerno vozišče in nato na bankino ob levem robu vozišča, kjer je vozilo trčilo v drevo.  Po trčenju je osebni avto odbilo v gozd ob levem robu vozišča. Pri trčenju je 28-letnega sopotnika na zadnjem desnem sedežu vrglo iz osebnega vozila, medtem ko sta 26-letni voznik in 26-letni sopotnik ostala ukleščena v vozilu.

Mrtev na kraju nesreče

26-letni voznik na kraju tragične nesreče ni kazal znakov življenja oz. je podlegel hudim telesnim poškodbam, oba omenjena sopotnika v vozilu sta v nezgodi  utrpela hude telesne poškodbe. Kasneje so ju po nudeni zdravniški oskrbi reševalci NMP ZD Tolmin z reševalnim vozilom odpeljali na nadaljnje zdravljenje v splošno bolnišnico v Šempeter pri Gorici. Pomoč policistom in reševalcem so na kraju nudili tudi gasilci PGD Tolmin in Kobarid, ki so med drugim zavarovali  kraj hude prometne nesreče in iz osebnega vozila s tehničnim posegom rešili ukleščeni osebi ter nudili pomoč reševalcem pri oskrbi poškodovanih oseb.

Avtocestna policija | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek

Na cestah na Severnem Primorskem je za posledicami prometnih nesreč letos letu umrlo 8 ljudi.

Policija  je o tragični nesreči obvestila tudi okrožno državno tožilko in preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča v Novi Gorici. V nadaljevanju je bila  s  strani preiskovalnega sodnika odrejena sodna obdukcija, da bi ugotovili natančen vzrok smrti in bo opravljena na Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani. 

Policisti Postaje prometne policije Nova Gorica bodo o vseh ugotovljenih dejstev prometne nesreče s smrtnim izidom podali pisno poročilo na Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Komentarjev 6
  • Amos_Schroeder 15:22 24.oktober 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • jakec1575 15:30 23.oktober 2021.

    tisti konci imajo tradicijo norcev na cesti. Zalostno za druzine mladih.

  • b33ab25186006cead7364298e6e8c765c70692f1 15:21 23.oktober 2021.

    Nissan GTR TURBO diesel,karavanska različica prilagojena invalidom(mentalnim).