Slovenija > Črna kronika
41692 ogledov

Huda prometna nesreča, tri so rezali iz avta, eden je umrl

Prometna nesreča s smrtnim izidom, Martjanci PGD Murska Sobota
Sinoči nekaj pred deseto je na cesti med Novim mestom in Metliko prišlo do hude prometne nesreče, v kateri je ena oseba umrla. Cesta je bila več ur zaprta.

"Ob 21.43 so na cesti Novo mesto—Metlika, pri naselju Dolnja Težka Voda trčili osebni vozili in tovorno vozilo," poroča portal uprave za zaščito in reševanje.

Gasilci GRC Novo mesto so s tehničnim posegom tri osebe rešili iz vozila in pomagali pri oživljanju, a je ena oseba zaradi posledic nesreče umrla. Reševalci nujne medicinske pomoči Novo mesto so štiri osebe oskrbeli na kraju in jih pripeljali v novomeško bolnišnico, kot omenjeno pa je ena useba umrla. 

Policija je dopoldan sporočila več podrobnosti o nesreči: povzročitelj je bil pijan, v nesreči pa je bil le lažje poškodovan. Več lahko preberete tukaj. Poslali so tudi fotografijo s kraja nesreče. 

Gasilci so poleg tega zavarovali kraj dogodka, odklopili dva akumulatorja, z razsvetljevanjem pomagali policiji, nevtralizirali razlite motorne tekočine in pomagali pri odstranitvi vozil avtovleki.

Dežurni delavec cestnega podjetja je poskrbel za zavarovanje kraja dogodka s prometno signalizacijo in zaradi zapore ceste poskrbel za obvoz ter očistil cestišče. Cesta je bila več ur zaprta.

Fotografija je simbolična.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Naklonsky 09:55 10.november 2023.

    Še dobro, da imajo Novomeščani novo obvoznico, drugače bi bilo na tistem odseku še več nesreč in mrtvih!