Slovenija > Črna kronika
16 ogledov

Huligana prevračala smetnjake in vpila

Huligani v Kranju
1/5
PU Kranj
22- in 24-letni Jeseničan sta se pod vplivom alkohola vedla huligansko. Umirila se nista niti ob prihodu policistov.

V noči na ponedeljek so imeli jeseniški policisti kar nekaj dela z 22- in 24-letnim Jeseničanom. Kot so sporočili s Policijske uprave (PU) Kranj, sta se moška nedostojno vedla na javnem kraju. Pod vplivom alkohola sta vpila in vznemirjala ljudi, metala steklenice ter prevračala in uničevala smetnjake. Z nasilnim in drznim vedenjem sta poškodovala tudi dva avtomobila.

Dobila 700 evrov kazni

Umirila se nista niti po prihodu policistov. Zato so ju policisti pridržali. Izdali so jima tudi plačilna naloga v višini 646,80 evra, obravnavali pa ju bodo tudi zaradi suma storitve kaznivega dejanja poškodovanje tuje stvari. Za omenjeno kaznivo dejanje lahko dobita plačilni nalog ali pa gresta v zapor za dve leti, so še sporočili s PU Kranj.

Komentarjev 4
  • širhakl 18:13 09.julij 2013.

    Ma,kakšen zapor.Pospravit,polizat,če je treba pa h Komunali za dve leti delat - BREZ PLAČILA.Garant bo zaleglo,tud drugim lumpom v poduk.

  • Stolp 14:11 09.julij 2013.

    Obema spodnjima komentatorjema:Dve leti je zgornja kazen po KZ, teh tako ali tako ne izrekajo skoraj nikoli. Rezervirana je za ekstremne primere ko bi s svojim huliganstvom povzročil kdo veliko materialno škodo ali ogrozil življenja ali celo koga ...prikaži več poškodoval.Konkretno pri teh dveh sem pa sicer mnenja, da jima pa kake pol leta pane bi škodilo.

  • rok_eu 11:00 09.julij 2013.

    Tud men ni jasno zakaj celo dve leti zapora samo zaradi pijanosti in brskanja po smeteh.tam pa imamo v državi javne osebe ki, so si nakradle milijone pa dobijo le po par mesecev.S to državo je res ...prikaži več nekaj hudo narobe... Me zanima če Bruselj za tako nepravičnost v sojenju sploh ve...