Slovenija > Črna kronika
15 ogledov

Identiteta umrlega še ni potrjena

Prometna nesreča pri Kidričevem PU Maribor
Med Kidričevim in Pragerskim trčila osebno vozilo in tovornjak. Potrjena ena smrtna žrtev.

Okoli 4.40 sta na cesti Kidričevo–Pragersko pri Ptuju trčila osebno in tovorno vozilo. "Voznik osebnega vozila je iz neznanega razloga zapeljal na levi vozni pas in trčil v nasproti vozeče tovorno vozilo," je povedal Bartolo Lampret s PU Maribor.

V nesreči je umrla ena oseba, katere identiteta še ni znana.

Kljub drugačnim prvotnim informacijam, avtomobil ni zgorel. Obe vozili je po trčenju zaneslo iz cestišča, kjer sta obstali. "Ker je bil osebni avtomobil zelo poškodovan, so intervenirali gasilci PGD Ptuj, da so lahko policisti pristopili do trupla. Policisti so opravili ogled kraja prometne nesreče in proučujejo okoliščine prometne nesreče oziroma vzrok," so še sporočili s PU Maribor.

Regionalna cesta Slovenska Bistrica - Ptuj je po podatkih Prometno informacijskega centra za državne ceste še vedno zaprta v gozdu pri Kidričevem zaradi odstranjevanja posledic prometne nesreče. Obvoz za osebna vozila je urejen po lokalnih cestah, za tovorna pa po avtocesti.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.