Slovenija > Črna kronika
18 ogledov

Imajo DNK domnevnega morilca, a ga ni v bazi

AC Milan umor Split Ministrstvo za notranje zadeve Republike Hrvaške
Hrvaška policija se srečuje z novo težavo glede umora na Marjanu. Imajo DNK domnevnega morilca, a jim ta ne pomaga prav veliko, saj moškega ni v policijski bazi podatkov.

"Imamo nekaj sledi, ki nas vodijo do točno določene osebe. Ko bomo ugotovili identiteto moškega, bomo to tudi sporočili," je dejal vodja kriminalistične policije Vitomir Bijelič.

Policija še vedno ne more potrditi, ali je bila Selena posiljena. S hrvaško policijo sodeluje tudi Interpol.

Dva tedna od umora

Mehičanka je izginila v sredo, 22. avgusta, okoli 16. ure, potem ko se je na Marjanu sprehajala z bratom. Ker je želela posneti panoramsko fotografijo Splita, se je napotila proti živalskemu vrtu in brat je odtlej ni več videl.

Policisti in člani gorske reševalne službe so skupaj s psi tri dni preiskovali vsak kotiček gozda, a trupla niso našli. Slednje je bilo namreč položeno v jamo ter tako dobro prekrito z zemljo in vejami, da ga reševalci sprva, čeprav so bili v njegovi neposredni bližini, niso odkrili. Pozneje ga je odkril eden izmed psov.

 

Hrvaška policija se na vso moč trudi, da bi ujela morilca Mehičanke, vendar jim to do danes ni uspelo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.