Slovenija > Črna kronika
1459 ogledov

Imel je srečo v nesreči, da sta bila policista blizu

policija, luči Profimedia Policijske luči.
Mariborska policista med patruljiranjem rešila življenje moškega.

Policista Policijske postaje Maribor II sta v okviru patruljiranja na Ptujski cesti v Mariboru danes okoli 17.40 rešila življenje moškega. Med hojo po pločniku je namreč padel v travo in se začel tresti, srčnega utripa pri njem ni bilo več zaznati. Policista sta moškega oživljala do prihoda reševalcev, ki so ga nato odpeljali v UKC Maribor.

Ustavila sta se pred semaforji

Kot so zvečer sporočili s Policijske uprave (PU) Maribor, sta policista moškega na pločniku opazila, ko sta se iz smeri Ceste proletarskih brigad pred hitro cesto H2 ustavila pred semaforji.

Hrvaški rešilec Svet Otrok: V trenutku nepazljivosti padel z balkona Hrvaška policija Plezal na vagon Svet Novo v primeru nesreče dečka na Hrvaškem

Moški je med hojo nenadoma padel v travo in se začel tresti. "Policista sta takoj pristopila do njega ter mu začela nuditi prvo pomoč. Medtem pri moškemu nista več zaznala srčnega utripa in dihanja. Začela sta ga oživljati do prihoda reševalcev," so popisali v PU Maribor.

Moškega so nato reševalci odpeljali v Univerzitetni klinični center (UKC) Maribor, kjer je ostal na zdravljenju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.