Slovenija > Črna kronika
32 ogledov

Iskal krave in zašel

Krava je zdrsnila s pobočja, kjer se je mirno pasla. Žurnal24 main
Pastir je med iskanjem krav zašel. Zatekel se je na drugo stran pogorja. Poškodoval si je glavo.

"Včeraj v jutranjih urah sta pastirja na planini Zaslap, pod pogorjem Krna, odšla iskat štiri krave, ki naj bi se izgubile. Med iskanjem sta šla vsak svojo pot. Enemu izmed njiju je krave uspelo najti in jih pripeljati do planine. 49-letni pastir z Obale pa se je očitno izgubil," so sporočili z OKC Nova Gorica.

Iskali so ga vsi

Pastirji in ostali delavci, ki delajo na planini, so ga začeli iskati. Kljub hitremu odzivu jim ga ni uspelo najti. Na pomoč so jim tako priskočili policisti in pripadniki gorske reševalne službe Tolmin. Vključil se je tudi policijski helikopter.

Zatekel se je k domačinu

Malce po drugi uri popoldne je na OKC PU Nova Gorica poklical domačin iz vasi Vodenca pri Bovcu in sporočil, da se je k njim zatekel moški. Izkazalo se je, da gre za istega pastirja, ki se je dopoldne izgubil. Med hojo je padel in si poškodoval glavo. Zaradi poškodbe je moral poiskati zdravniško pomoč.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.