Slovenija > Črna kronika
25 ogledov

Iskali so ga Italijani, našli Slovenci

Konoplja Dejan Mijović
Gorenjski policisti so stopili na prste 29-letniku, ki je doma gojil konopljo. Na brniškem letališču pa so odvzeli prostost 60-letnemu Albancu.

Škofjeloški policisti so včeraj dopoldne v Železnikih pri 29-letnem domačinu iskali drogo. Našli so laboratorij za proizvodnjo prepovedane droge, 72 sadik konoplje, konopljino olje, hašiš in gobice. Predmete in snovi so policisti zasegli, osumljenca pa bodo po zbranih obvestilih kazensko ovadili.

Za kaznivo dejanje se storilec kaznuje z zaporom od enega do desetih let.

Iskali so ga Italijani, prijeli Slovenci

Mejni policisti na Brniku so na letališču pri mejni kontroli obravnavali 60-letnega Albanca s stalnim bivališčem v Nemčiji, ki so ga zaradi kaznivega dejanja, povezanega s prepovedanimi drogami, z evropskim pripornim nalogom od marca predlani iskali italijanski varnostni organi. Brniški policisti so Albancu odvzeli prostost, zvečer pa so ga privedli k preiskovalni sodnici kranjskega sodišča, ki je zanj odredila pripor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.