Slovenija > Črna kronika
33 ogledov

Iskali so ga tudi s helikopterjem, vendar zaman

Matej Božič policija.si
Svojci že od prejšnjega tedna pogrešajo 41-letnega Mateja Božiča, ki sicer stanuje v občini Morje - Fram. Iskali so ga tudi s helikopterjem, vendar zaman.

Svojci so izginotje 41-letnega Mateja Božiča policiji prijavili že v petek; čez vikend so med drugim izvedli tudi helikoptrsko iskalno akcijo, vendar zaman. Za pogrešanim se je izgubila vsaka sled.

Pogrešani je visok približno 183 centimetrov, srednje postave, svetle polti, ovalnega obraza, ima redke lase ter čelno plešo, rjave oči, brez posebnih znamenj. Verjetno je oblečen v kavbojke, moder pulover in temno modro športno jakno. Po podatkih policije ima pogrešani številko čevljev 44. Govori slovensko, angleško, nemško in hrvaško.

Pogrešani vozi ford galaxy, kovinsko srednje modre barve, registrska številka je LJ MC-302.

Vse, ki bi pogrešano osebo opazili ali karkoli vedeli o njenem izginotju, prosijo, naj o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na telefonsko številko 113 oziroma anonimni telefon policije 080 1200.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.