Slovenija > Črna kronika
25 ogledov

Iskanje 27-letnice na terenu prekinili

pogrešana Policija
27-letna Katja Sodja je pogrešana že od 25. decembra. Iskanja niso obrodila sadov; z njimi bodo na terenu nadaljevali le, če bodo pridobili uporabne informacije.

27-letna Katja Sodja je pogrešana že od božičnega dne. Iskali so jo številni policisti in prostovoljci, gorski reševalci, jamarji, vodniki iskalnih psov. Njen avto so našli na Blatcah proti planini Uskovnica, za njo pa so se izgubile vsake sledi.

Z iskalnimi akcijami bodo policisti nadaljevali le, če bodo pridobili nove informacije, sicer pa iskanje 27-letnice nadaljujejo z drugimi policijskimi ukrepi, predvsem zbiranjem informacij.

Policisti pozivajo vse, ki bi karkoli vedeli o njenem izginotju oziroma jo morebiti opazili, naj to javijo na številko 113. Pogrešana je visoka 170 cm, ima daljše rjave lase. Nazadnje je bila oblečena v sive hlače, bundo s kapuco, nosila je bele čevlje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.