Slovenija > Črna kronika
160 ogledov

Italijani aretirali Kristijana Kamenika

KIristijan Kamenik (Foto: Andraž Purg) Žurnal24 main
Italijanska policija je priprla Kristijana Kamenika; odvzeli so mu skoraj 50 kg kokaina.

Kristijan Kamenik se je znašel za zapahi že v četrti državi; najprej je bil zaprt v Sloveniji, nato v Srbiji in na Hrvaškem, zdaj še v Italiji. Po poročanju POP TV mu je italijanska policija pri prijetju zasegla skoraj 50 kilogramov kokaina. Vrednost zasežene droge je skoraj dva milijona evrov.

Kamenik je sicer zaradi preprodaje heroina več let preživel v zaporu na Hrvaškem; izpustili so ga maja lani. Poleg tega ga čaka še sojenje zaradi štirih umorov v Tekačevem pred 19 leti.

Sodili so mu že trikrat; prvič je bil obsojen na 20 let zapora, drugič je bil oproščen, tretje sojenje pa se ni končalo, zaradi česar je junija lani ponovno sedel na zatožno klop celjskega sodišča. Kamenik je še vedno edini osumljenec. Če mu bodo dokazali, da je v Italiji vpleten v trgovino s kokainom, se bo tudi zadnji proces v zadevi Tekačevo očitno ustavil za nekaj let, je še poročal POP TV.

Komentarjev 8
  • Žurnalček 01:55 10.maj 2016.

    Najprej idite u kurac vi in teli vaši zvokovni oglasi , da mi ponoči zbudijo pol bloka ! Boljš da ga Itaalijani htranijo kot pa mi !

  • Avatar olor
    olor 09:20 09.maj 2016.

    Ta človek bi moral imeti dosmrtno ječo že zdavnaj, poleg tega pa še prisilno delo in uživanje kokaina.

  • Avatar Leon
    Leon 07:57 09.maj 2016.

    Zgodba o Tekačevem je stara že 20 let pa naši pravosodni organi niso znali spisati obtožnice za 4x umor ? Sedaj ga lovijo na vse mogoče načine ,tako ,da se mu lahko zgodi obtožba zaradi posilstva ,ker bo imel odprto ...prikaži več zadrgo na hlačah. Ha,ha,ha,