Slovenija > Črna kronika
23 ogledov

Iz avta mu je ukradel za 10.000 evrov

Denarnica Shutterstock
Neznan voznik je oškodovancu nakazal, da je nekaj narobe z njegovim avtomobilom, ter mu iz avta ukradel torbico z denarjem in zlatnino.

S Policijske uprave Novo mesto so sporočili, da je 14. 3. nekaj pred 19. uro državljan Bosne in Hercegovine vozil osebni avtomobil iz Ljubljane proti Obrežju. Pri avtocestnem postajališču Dul ga je dohitel voznik osebnega avtomobila tujih registrskih tablic in ga ustavil s pretvezo, da je nekaj narobe z zadnjim delom vozila. Oškodovanec je ustavil na odstavnem pasu in odšel do zadnjega dela vozila, takrat pa je nekdo izkoristil njegovo nepazljivost in mu iz avtomobila odtujil torbico z denarjem in zlatnino. Oškodoval ga je za 10.000 evrov.

14. 3., nekaj pred 19. uro, je oškodovani državljan Bosne in Hercegovine vozil osebni avtomobil iz Ljubljane proti Obrežju. Pri avtocestnem postajališču Dul ga je dohitel voznik osebnega  avtomobila tujih registrskih tablic in ga ustavil s pretvezo, da je nekaj narobe z zadnjim delom vozila. Oškodovanec je ustavil na odstavnem pasu in odšel do zadnjega dela vozila, takrat pa je nekdo izkoristil njegovo nepazljivost in mu iz avtomobila odtujil torbico z denarjem in zlatnino. Oškodoval ga je za 10.000 evrov.
Komentarjev 1
  • Ferluci 16:54 24.marec 2014.

    E moj Haso, zdej te pa že romuni nategnejo..