Slovenija > Črna kronika
2 ogledov

Iz deroče reke rešili tri otroke

Nesreča Utah
1/3
You tube
Naključni mimoidoči so konec tedna rešili življenje treh otrok. 46-letni Roger Anderson je na spolzkem vozišču na poti v Beaver Mountain izgubil nadzor nad vozilom. Avto je zdrsnil v reko. V njem so ostali ujeti otroci.

Zaradi razbitega stekla je vanj začela nenadzorovano vdirati voda. Kljub pritisku in varnostnemu pasu se je Rogerju uspelo rešiti iz avta. Takoj je začel iskati otroke. Zajel je zrak in se potopil v hladno reko, vendar ni zatipal ničesar. "Pomislil sem, konec je vsega. Jutri bomo organizirali pogreb," je dejal Roger. Sledilo je prijetno presenečenje. Na pomoč je prihitelo nekaj moških in mu pomagalo pri iskanju.

Med rešitelji je bil tudi nekdanji policist skupaj z očetom, ki je s strelom razbil okno, da bi lažje prišel do otrok. Vendar tudi to ni pomagalo. Na pomoč so priskočili še drugi, ki so avto prevrnili na drugo stran.

Eni izmed deklic je uspelo zadihati, ostala dva nista kazala znakov življenja, a sta po prvi pomoči prišla k zavesti. Še vedno se zdravita v bolnišnici.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.