Slovenija > Črna kronika
25 ogledov

Iz nosečnice je izrezala otroka

ameriška policija Shutterstock
V ZDA se je zgodil pretresljiv zločin. 33-letna ženska je do smrti pretepla 23-letno nosečnico, ji izrezala otroka in trdila, da je njen. Otrok je umrl še isti večer.

Američanka Annette Morales-Rodriguez iz Wisconsina, ki ima že tri otroke, je obtožena uboja nosečnice Maritze Ramirez-Cruz.

Policiji je priznala, da je dva tedna po Milwaukeeju iskala nosečnico, ki bi jo ubila in ji vzela otroka. Šestega oktobra je tako naletela na 23-letno Maritze Ramirez-Cruz, ki ji je ponudila prevoz.

Zvabila jo je v svojo hišo in jo udarila z bejzbolsko palico, da je izgubila zavest. Nato pa je v roke vzela nož in začela s postopkom carskega reza, kot se ga je spominjala po eni izmed oddaj Discovery Channela. Truplo je nato skrila v klet, poroča Daily Mail.

Trdila, da je otrok njen

Isti večer je Annette poklicala prvo pomoč in dejala, da otrok, ki naj bi ga rodila, ne diha. Zdravniki kljub hitremu prihodu dečku niso mogli več pomagati. 33-letnico so odpeljali v bolnišnico in po zdravniškem pregledu ugotovili, da ni bila noseča in da ni rodila. Dan kasneje je policija vstopila v njeno hišo in našla truplo Maritze. Obdukcija je pokazala, da je ženska umrla zaradi izkrvavitve.

Annettini sosedje so bili ob novici, da se je v njihovi bližini dogodil tak zločin, šokirani. Prepričani so bili namreč, da je bila Annette noseča. "Bila je noseča. Hiša je bila polna predmetov za otroka. V avtomobilu je bil pripravljen voziček," je dejala Keila Perez in dodala, da je videla fotografijo otroka na ultrazvoku.

Podobni primeri

Podobni primeri so se leta 2009 zgodili v Massachusettsu in Oregonu, leta 2007 v Pensilvaniji, leta 2006 v Illinoisu ter leta 2004 v Misuriju. 29-letna Korena Roberts iz Oregona je priznala, da je ubila nosečnico in ji izrezala otroka. Izrečen ji je bil dosmrtni zapor brez možnosti pomilostitve.

41-letna Andrea Curry Demus je leta 2008 ubila nosečnico Kiju Johnson in ji prav tako izrezala otroka. V zaporu bo do smrti. Nosečo Araceli Camacho Gomez pa je leta 2008 napadla Phiengchai Sisouvanh Synhavong, ji prerezala trebuh ter vzela otroka. Truplo so kasneje ob cesti našli naključni sprehajalci.

Komentarjev 1