Slovenija > Črna kronika
28 ogledov

Iz vode so jo potegnili še živo

1/10
Žurnal24 main
Radovljiški gasilci so pod Fuksovo brvjo iz vode potegnili nezavestno starejšo žensko. Jutri bo že zapustila bolnišnico.

V PGD Radovljica so okoli 11.40 dobili obvestilo, da so raftarji v vodi pri Fuksovi brvi opazili nezavestno žensko, je za zurnal24.si povedal Janez Koselj, poveljnik Gasilske zveze Občine Radovljica. Po njegovih besedah so jo raftarji spravili na obalo, kjer so ugotovili, da še vedno kaže znake življenja.

Ob prihodu gasilcev je bila ženska, šlo naj bi za starejšo osebo, tako še vedno živa. Sedem članov PGD jo je nato v akciji, ki je trajala približno eno uro, z nosili prineslo do poti, kjer so jo predali reševalcem, ti pa so jo odpeljali v splošno bolnišnico na Jesenicah.

Tam so nam povedali, da je s poškodovanko vse v redu, utrpela je le modrico na hrbtu ter manjšo podhladitev. Jutri bo že zapustila bolnišnico, od koder jo bodo odpeljali v psihiatrično bolnišnico v Begunjah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.