Slovenija > Črna kronika
24 ogledov

Iz vrečke je dišalo po konoplji

laboratorij, konoplja, droge PP Vrhnika
Policisti so na Tržaški cesti v Ljubljani obravnavali moškega, ki je nosil nakupovalno vrečko, iz katere je velo po konoplji.

Štiriinštiridesetletni Ljubljančan je pri sebi nakupovalno vrečko, iz katere je bilo vonjati konopljo. Policisti so v vrečki našli približno 150 gramov posušene konoplje, ki so jo zasegli, 44-letnemu moškemu pa odvzeli prostost. Kasneje je bila na njegovem domu opravljena hišna preiskava, med katero so našli še približno 5 gramov posušene konoplje. Po postopku so osumljenega izpustili. Policisti bodo zoper njega podali kazensko ovadbo zaradi proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami.  

Doma gojil konopljo

Policisti so obravnavali še en primer s področja prepovedanih sredstev. Pri 27-letnem moškemu iz okolice Ljubljane so opravili hišno preiskavo zaradi suma storitve kaznivega dejanja s področja nedovoljenega prometa s prepovedanimi drogami. Moški je imel doma prirejen prostor za gojenje konoplje. Policisti so zasegli 89 sadik omenjene rastline, približno 4,5 kilograma posušenih rastlin konoplje in pripomočke za gojenje. Zoper moškega bodo podali kazensko ovadbo zaradi neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami. 

Komentarjev 4
  • asmas 15:35 03.marec 2016.

    dobri so tile naši "policaji"da zavohajo travo v vrečki.Očitno jim pomaga "sinupret".Reks bo izgubil službo .ubogi pes bo moral na zavodza zaposlovanje

  • malonaokoli 18:04 02.marec 2016.

    ma dejte že nehat s to konopljo, to je trava kot je alkohol na trti...kaj ko bi raje tujce popisali po Ljubljani.

  • Ivo Horvat 16:34 02.marec 2016.

    Pa kaj se gre ta policija! Rešujte izginule v Mariboru-to je dosežek!