Slovenija > Črna kronika
22 ogledov

Izdajala se je za terapevtko

policija Nik Rovan
Policisti so pridržali 36-letno žensko, ki se je izdajala za terapevtko, pri tem pa v nekaj mesecih zaslužila več kot 60 tisoč evrov.

36-letnica je v času od junija do septembra dve osebi prepričala, da sta ji izročili vsaka za okoli 32 tisoč evrov v gotovini in nakitu. Izdajala se je za višjo terapevtko in zagotavljala, da bo oškodovankama pomagala pri zdravljenju njunih zdravstvenih težav in zdravstvenih težav njunih bližnjih. Prav tako naj bi njiju in družini zaščitila pred neljubimi in tragičnimi dogodki, ki jih je napovedala. Pri tem je od oškodovank zahtevala nakit. Zaradi "čiščenja" je osumljena zahtevala, da se nakit in denar pakira po posebnem protokolu. Denar je prejemala v različnih zneskih v različnih časovnih obdobjih, so sporočili s PU Ljubljana.

Policisti bodo osumljeno s kazensko ovadbo privedli na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku.

Takih primerov pa v Sloveniji ni malo. Pred časom smo že poročali o Laščanki, ki je ogoljufala več oseb iz Celja in širše okolice pod pretvezo, da je ustanovila podjetje za nego in oskrbo ostarelih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.