Slovenija > Črna kronika
19 ogledov

Izdali so ga družinski prepiri o dresu

Selena Hrvaška policija
Ključno vlogo pri odkritju, da je Edi Mišić najverjetnejši morilec Selene Macedo, naj bi imela njegova soseda, ki je slišala prepir njegove družine. Vse jim je postalo jasno, ko so v medijih zagledali dres in nahrbtnik.

Hrvaški mediji pišejo, da je soseda v stanovanjskem bloku, kjer živijo Mišićevi, preslišala njihov prepir o dresu in nahrbtniku ter nato informacije podala policiji.

Edi naj ne bi znal pojasniti staršem, zakaj vsi mediji objavljajo fotografije njegovega dresa. Tako naj bi jima postalo jasno, da je njun sin povezan z okrutnim umorom na Marjanu. Čeprav je družina vedela, svojega sina enostavno ni mogla prijaviti policiji.

V zaporu tih in miren

Edi se trenutno nahaja v preiskovalnem zaporu v Splitu. Kot piše Jutarnji list, so ga namestili v celico, ki jo deli še z nekaj sojetniki. Držal naj bi se povsem zase, ne kaže nikakršnih čustev, cel čas je tiho in strmi v strop.

Brat bo prišel na sojenje

Brat umorjene Selene je sporočil, da bo verjel, da je Edi morilec, šele ko bodo to z gotovostjo potrdile vse analize. Napovedal je že, da se bo na Hrvaško vrnil, ko se bo začelo sojenje.

Komentarjev 1
  • stela 07:15 07.oktober 2012.

    ".....NAJAVILA ga je soseda, ki je PRESLIŠALA prepir......"Kaj če bi novinar kdaj pa kdal odprl SSKJ