Slovenija > Črna kronika
47 ogledov

Izkoristil 57-letnega moškega, da je beračil zanj

Beračenje vsiljivo, celo nasilno Reuters
Ljubljanski policisti so odvzeli prostost 67-letnemu državljanu Bolgarije zaradi suma storitve dveh kaznivih dejanj trgovine z ljudmi.

Sodnik je za 67-letnega državljana Bolgarije odredil pripor. V preiskavi je bilo ugotovljeni, da je 67-letni moški oktobra izrabil socialno in finančno stisko 57-letnega Bolgara, ki je ob njegovem nadzoru zanj beračil na območju mesta Ljubljane. 

Beračiti je moral cel dan, celotni izkupiček beračnja pa mu je odzvel. Prav tako mu je odvzel osebne dokumente, da ni mogel zapustiti države. Spal je v njegovem vozilu na obrobju mesta, pri beračenju pa je uporabljal bergle zaradi vzbujanja usmiljenja mimoidočih. 

Prav tako je osumljeni preslepil 65-letnega Bolgara, ki je z njim odpotoval v Slovenijo - sam je mislil, da potujeta v Anglijo - kjer ga je pričel novačiti za brečanje. Osumljeni je bil zaradi suma beračenja 30. novembra kontroliran, v nadaljevanju pa pridržan zaradi suma storitve kaznivega dejanja trgovine z ljudmi. 

dezurni@zurnal24.si

 

 
Komentarjev 2
  • ode 18:48 08.december 2016.

    V torek, 6.12, ob cca 10:30 pred Bauhausom v BTC: moški, star približno 57 let, v karirasti jakni vsiljivo prosjači. Poleg je bil parkiran velik luksuzni AUDI bolgarske registracije.

  • Avatar Leon
    Leon 11:23 08.december 2016.

    In nekateri so zelo agresivni kadar je dobrotnik kakšen starejši občan . Pri tem sta oba spola enako prizadevna .