Slovenija > Črna kronika
17 ogledov

Izkoristila gnečo na avtobusu in kradla

Kraja iz torbice Shutterstock
Moški in ženska 26-letnici na avtobusu ukradla denarnico. Bodite pozorni na dogajanje okoli sebe in pazite na svoje stvari.

Šestindvajsetletna oškodovanka se je včeraj popoldan peljala z mestnim avtobusom, do nje pa sta pristopila moški in ženska, ki sta izkoristila gnečo na avtobusu in ji iz torbice ukradla denarnico.

Oškodovanka je to opazila ob izstopu iz avtobusa in takoj obvestila policijo, ki je na podlagi opisa v središču Ljubljane kmalu prijela 36-letnega osumljenca in 34-letno osumljenko. Zasegli so jima ukradeno gotovino, prav tako pa so našli kraj, kjer sta odvrgla denarnico. Stvari so vrnili oškodovanki, zoper osumljenca pa bodo spisali kazensko ovadbo.

Bodite pozorni!

Na Policijski upravi (PU) Ljubljana ob tem primeru opozarjajo, kako pomembno je, da občani pazijo na svoje stvari:  "Oškodovankino opažanje dogajanja na avtobusu in posredovane informacije policistom so bili ključni, da sta bila osumljenca prijeta in da so bili najdeni tudi odtujeni predmeti."

Na mestih, kjer je gneča – avtobusi, železniške postaje, različne prireditve –, še posebej pazite na svoje predmete.

"Prav tako je pomembno, da so občani pozorni na neznane osebe, ki se po nepotrebnem postavijo tik ob njih," še opozarjajo na PU Ljubljana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.