Slovenija > Črna kronika
40 ogledov

Je deklici vrgel čez krov?

Ugrabljeni dvoj%C4%8Dici Alessia in Livia Schepp. Žurnal24 main
Iskanje šestletnih dvojčic Alessie in Livie Schepp se nadaljuje. Policija se boji, da je oče deklici vrgel v morje.

Očeta, 45-letnega Matthiasa Scheppa, so videli v Marseillu, kjer je kupil tri karte za trajekt, ki vozi na Korziko. Policija se boji, da je oče deklici vrgel v morje. Za zdaj sicer še niso potrdili, da so se vsi trije vkrcali na trajekt za Korziko.

Iskanje se nadaljuje
Deklici še vedno iščejo italijanska, švicarska in francoska policija, vključil pa se je tudi Interpol, ki primer obravnava prednostno. K iskanju pozivajo tudi na Facebooku.

Švicarska policija je preiskala tako materino kot očetovo hišo. Opravili so razgovore v 80 gospodinjstvih v St. Sulpiceu pri Lozani, poroča Geneva Lunch. Prav tako so preiskali štiri ladje očetovega delodajalca, do katerih je imel oče dostop.

Odšli na obisk in izginili
Deklici sta pogrešani od 30. januarja. Oče ju je dva dni pred tem prišel iskat, saj naj bi skupaj preživeli konec tedna. Ko se ob koncu vikenda niso vrnili, je mati obvestila policijo. Preiskava je pokazala, da se je Schepp iz Lozane odpeljal v Marseille in Toulon. Ženi je iz Marseilla poslal kartico, na kateri je zapisal, da ne more živeti brez hčerk. V njegovi hiši pa so našli oporoko, v kateri je vse svoje premoženje zapustil prvi ženi in deklicama.

Scheppa so nazadnje videli v Neaplju, kjer je šel na kosilo, nekaj ur za tem pa je v bližini Cerignole skočil pod vlak. V bližini kraja, kjer je storil samomor, je policija našla avtomobil, sled za deklicama pa se je izgubila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.