Slovenija > Črna kronika
7 ogledov

Je kakšen predpis, ki ga ni prekršil?

vožnja, voznik, volan Shutterstock
22-letni voznik ni imel vozniškega dovoljenja, tablice so pripadale drugemu avtomobilu, njegov ni bil registriran in še in še.

Policisti so mladega voznika iz okolice Šentjerneja ustavili včeraj nekaj pred 8. uro v Škocjanu. Ugotovili so, da nima veljavnega vozniškega dovoljenja.

"Med vožnjo ni uporabljal varnostnega pasu, tudi otroci v vozilu niso bili ustrezno zavarovani z zadrževalnim sistemom. Vozil je neregistriran osebni avtomobil Volkswagen golf, na katerem so bile nameščene registrske tablice, ki pripadajo drugemu vozilu. Avtomobil je odjavljen iz prometa in zanj ni imel urejenega obveznega zavarovanja," prekrške naštevajo na PU Novo mesto.

Zasegli so mu avtomobil in na sodišče podali obodlžilni predlog. Za vse prekške pa globa znaša  2.240 evrov

Komentarjev 4
  • Žurnalček 16:33 29.marec 2013.

    Zakaj se z Švedi sploh zajebavajo. Vsi vemo , da plaću nikol ne bo, v uklonilnega tudi ne . Pol se morajo pa še Polcaji zajebavat z odvozom starega zhjebanega golfa , Takim se na mestu prereže vse gume , ...prikaži več v bencij vsuje cuker in nalije voda v motor in se to potem pusti pustiti na mestu vrteti enih 10 minut z ceglom na gasu. Potem pa nasvidenje gospod Šved !

  • Ferluci 13:59 29.marec 2013.

    Ha, spet je bil eden izmed Švedov. O višini kazni je pa popolnoma neresno pisati, saj je še nikoli nihče iz te populacije ni plačal.

  • rogg 13:56 29.marec 2013.

    Pa kaj, saj bo vse socialna plačala.