Slovenija > Črna kronika
441 ogledov

Je kateri izmed predmetov vaš?

Ukradeni predmeti
1/3
PU Maribor
Policisti iščejo lastnike večih ukradenih predmetov.

Policisti Policijske postaje Rače so odvzeli prostost in pridržali 45-letnega moškega iz občine Rače-Fram, ki ga utemeljeno sumijo storitve sedmih tatvin in treh vlomnih tatvin.

"Moški je tatvine izvrševal predvsem v nočnem času, in sicer iz odklenjenih vozil, odprtih garaž in lop ter stanovanjskih hiš na območju Rač, Frama, Ješence, Hotinje vasi in okolice," razlaga Anita Kovačič Celofiga iz PU Maribor.

Ukradeni predmeti | Avtor: PU Maribor PU Maribor
Na podlagi odredbe mariborskega okrožnega so na njegovem domu opravili hišno preiskavo in zasegli več predmetov, ki izvirajo iz kaznivih dejanj. "Zoper osumljenca bo podana kazenska ovadba na ODT Maribor," pojasnuje Kovačič Celofiga. 

Nekateri izmed odtujenih predmetov so že v rokah svojih lastnikov, drugi pa jih še iščejo. "Gre za črno kolo znamke Scott, črno-sivo kolo Merida Cross, sončna in korekcijska očala, denarnice, mačeta, žepni noži, tipkovnice, digitalni TV sprejemnik in prenosni računalnik Lenovo," pojasnujejo pri PU Maribor. 

Ukradeni predmeti | Avtor: PU Maribor PU Maribor
Policija prosi vse, ki bi prepoznali svoje predmete na priloženih fotografijah, da se oglasijo na PP Rače, Nova ulica 1, z namenom prepoznave predmetov in njihove vrnitve.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.