Slovenija > Črna kronika
65 ogledov

Je Klemen moški iz Ljubljanice?

Klemen Jaklič Facebook
Iskalna akcija prijateljev in svojcev na poti, kjer naj bi se v noči iz petka na soboto gibal 18-letni Klemen Jaklič. Ali je Klemen moški, ki je skušal izplavati iz Ljubljanice, policija še ne ve.

Prijatelji in svojci danes popoldne organizirajo akcijo iskanja pogrešanega 18-letnika Klemna Jakliča, ki je v noči iz petka na soboto izginil v Ljubljani. "Njegova predvidena pot je bila iz centra Ljubljane proti Rudniku mimo Trnovega in Prul. Dobili se bomo pri gostilni Livada na parkiriscu ob 15:30," so zapisali na družbenem omrežju Facebook, kjer zbirajo prijave za iskalno akcijo.

Iskali tudi v vodi

Dijaka ljubljanske gimnazije Moste so nazadnje videli so nazadnje videli v noči iz petka na soboto ob 3. uri v središču Ljubljane, nato pa se je za njim izgubila vsaka sled. Policija je izvedla iskalno akcija na širšem območju reke Ljubljanice v kateri so sodelovali tudi gasilci, ki so pregledovali gladino vode in pod gladino vode. Prav tako je bil v iskanje vključen policijski helikopter. Iskanje pogrešanega se nadaljuje tudi danes.

Je Klemen padel v Ljubljanico?

Isto noč je očividec v Ljubjanici na Prulah nekaj pred četro videl moškega, ki je skušal izplavati. Moškega še niso našli. Ali bi šlo lahko za Klemna, na policiji še ugotavljajo. "Povezanosti teh dveh primerov ta trenutek ne moremo potrditi, se pa bodo v okviru isanja obeh oseb preverjale tudi te možnosti," pojasnjuje Nataša Pučko iz policijske uprave Ljubljana. 

 

Komentarjev 2
  • malonaokoli 19:30 09.marec 2016.

    tudi tale poba ni bil ravno odkritosrčen s svojo mamo...tako kot marsikateri mladenič in mladenka v Sloveniji. Drage mame, fantje imajo lahko tudi dvojno življenje.

  • tecumseh_1975 10:18 08.marec 2016.

    in zakaj očividec ni poskušal pomagati oziroma vsaj spremljati plavalca da bi imeli bolj točno lokacijo? Drugo pa.. ob treh ponoiči ne greš plavat, niti ne padeš v Ljubljanico če nisi totalno nažgan in ne delaš pizdarij. Kaj pa tisti ...prikaži veči ki so bili z njim? Zagotovo ob 3h zjutraj po Ljubljani ni kolovratil sam