Slovenija > Črna kronika
19 ogledov

Je moril človek ali monoksid?

Policisti so že drugi dan intenzivno preiskovali hišo in njeno okolico. Žurnal24 main
Policija še vedno intenzivno preiskuje okoliščine smrti zakoncev pri Medvodah. Nasilna smrt ni izključena.

Vinko Stojnšek, tiskovni predstavnik policije, je za zurnal24.si povedal, da so preiskovalci na prizorišču včerajšnjega požara v stanovanjski hiši v Spodnji Senici tudi danes iskali dokaze, ki bi potrdili eno izmed obeh teorij, namreč da sta se zakonca zadušila zaradi ogljikovega monoksida oziroma da sta bila umorjena.

V javnosti in medijih se pojavljajo ugibanja, zakaj se 57- in 54-letnima zakoncema Mištrafovič ni uspelo rešiti iz hiše, obenem pa se pojavljajo namigi o družinski tragediji. Kot je znano, so gasilci sina obeh žrtev uspeli rešiti iz požara in ga z oživljanjem ohraniti pri življenju, že sinoči pa ni bil več v smrtni nevarnosti.

PREBERITE ŠE: Vzrok smrti še neznan

Gasilci in reševalci otežili preiskavo
Stojnšek je pojasnil, da imajo preiskovalci precej težav z iskanjem morebitnih dokazov, saj so bili v hiši tudi gasilci in reševalci, ki so za seboj pustili veliko sledi. Na posnetkih televizijskih kamer pa je bilo mogoče videti okrvavljen okvir oken ter sledi krvi na žimnici in posteljnini.

Trenutni potek preiskave še ne omogoča ugotavljanja resničnih vzrokov za smrt, zaradi velikega interesa javnosti pa bo policija o rezultatih preiskave spregovorila takoj, ko bo to mogoče.

Kot je znano, je v sredo zjutraj v hiši pri Medvodah izbruhnil požar. Zagorelo naj bi v kleti, kjer je imel 57-letnik shranjene barve za pleskanje, saj je bil po poklicu pleskar. Iz kleti se je v prvo in drugo nadstropje vil gost dim. Ali je bil usoden za zakonca ali sta umrla pod roko nekoga drugega, pa bo znano v prihodnjih dneh.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.