Slovenija > Črna kronika
31 ogledov

Je Seleno umoril moški iz Novega Sada?

AC Milan umor Split Ministrstvo za notranje zadeve Republike Hrvaške
Dres, ki so ga splitski policisti našli na prizorišču, naj bi pripadal moškemu iz Novega Sada. DNK napadalca poslali v ZDA, Mehiko in Kanado.

Dres Milana, ki ga je policija našla na kraju zločina, naj bi po neuradnih podatkih pripadal moškemu iz Novega Sada, piše Slobodna Dalmacija. Po besedah splitskega natakarja naj bi moški vse leto zahajal v njegov lokal. Star naj bi bil okrog 40 do 45 let, črne polti in las, visok pa 175 centimetrov.

Po Splitu se je vozil v sivi škodi z novosadsko registracijo. Natakar je še dejal, da je v lokal večkrat prišel oblečen v dres, ki je podoben tistemu, ki so ga policisti našli v nahrbtniku.

Splitska policija izjav še ne daje.

Morilca še vedno niso našli

Mehičanka je izginila v sredo, 22. avgusta, okoli 16. ure, potem ko se je na Marjanu sprehajala z bratom. Ker je želela posneti panoramsko fotografijo Splita, se je napotila proti živalskemu vrtu in brat je odtlej ni več videl.

Policisti in člani gorske reševalne službe so skupaj s psi tri dni preiskovali vsak kotiček gozda, a trupla niso našli. Slednje je bilo namreč položeno v jamo ter tako dobro prekrito z zemljo in vejami, da ga reševalci sprva, čeprav so bili v njegovi neposredni bližini, niso odkrili. Pozneje ga je odkril eden izmed psov.

Hrvaška policija se na vso moč trudi, da bi ujela morilca Mehičanke, vendar ji to do danes ni uspelo.

 

Komentarjev 3
  • saramara 12:18 12.september 2012.

    Potem bi bilo bolj na mestu napisati, da je bil temnejse polti, ne pa crne ... HALO???

  • allstarr111 11:02 12.september 2012.

    Pomeni da je cigo :)

  • saramara 10:43 12.september 2012.

    Kaj pomeni crne polti? Belec bolj temne polti ali crnc?