Slovenija > Črna kronika
1490 ogledov

Jezna "študentka" grozi profesorjem ekonomske fakultete

Študenti Profimedia
Policija kaznivo dejanje že preiskuje.

52 sodelavcev Ekonomsko-poslovne fakultete v Mariboru je po poročanju časnika Večer minuli teden prejelo grožnje s smrtjo.

"Komaj čakam, da vas vse pobijem, prasci pokvarjeni, komaj čakam, da pobijem vse vas in vaše družne, vsak cajt bom prišla s pištolo in vas vse postrelila!" je bilo po poročanju časnika zapisano v sporočilu, ki je prišlo z neznanega naslova. 

Na Policijski upravi Maribor so Večeru pojasnili, da policisti že obravnavajo kaznivo dejanje grožnje in zbirajo obvestila ter izvajajo druge zakonite ukrepe za izsleditev storilca. Kot so dodali, navedene grožnje jemljejo resno in imajo do takih njih ničelno toleranco.

Poslano z ruskega strežnika

Nekateri sodelavci EPF so po pisanju časnika precej zaskrbljeni, drugi grozilnih besed ne jemljejo preveč resno. Kdo je sporočilo poslal, seveda še ni znano - špekulira se, ali je poslal sporočilo kdo nekdo od zaposlenih, ki želi razburkati že tako zaostrene medosebne odnose na fakulteti, ali eden od nezadovoljnih študentov.

Neuradno so pri Večeru izvedeli še, da naj bi bilo grozilno sporočilo sodelavcem EPF poslano preko ruskega strežnika.

dezurni@zurnal24.si

dezurni

Komentarjev 1
  • hospitalier 18:35 05.september 2019.

    Denar morate dobiti v spletu iz dnevne sobe,tako da nekaj ur na dan opravite preprosto delovno mesto s svojo delovno postajo,vsak uro dobite 238 dolarjev in vsak teden prejmete honorar,medtem ko izbirate delovno rutino. V tistem trenutku poskusite to..>> WebWork3.Com