Slovenija > Črna kronika
3 ogledov

Jureta še vedno iščejo

Jure Erjavec PU Novo mesto
Novomeški policisti še vedno pogrešajo 21-letnega Jureta Erjavca. Vsi, ki bi karkoli vedeli o izginotju, naj o tem obvestijo policijo.

Kriminalisti še vedno iščejo 21-letnega Jureta Erjavca iz Sel pri Dolenjskih Toplicah. Nazadnje so ga videli v soboto, 26. februarja, okoli enih ponoči v bližini trgovskega centra v Bršljinu, ko se je ločil od prijateljev in odšel na kebab. Po njegovem izginotju so na Policijski upravi Novo mesto ustanovili posebno delovno skupino, ki preiskuje izključno okoliščine izginotja, zdaj pa vnovič pozivajo vse, ki bi pogrešanega opazili ali karkoli vedeli o njegovem izginotju, naj to sporočijo na intervencijsko številko 113 ali anonimni telefon 080 1200 ali pa se oglasijo na najbližji policijski postaji.

Jure se je družil z dekletom iz romskega naselja Žabjak, so nekaterim medijem povedali njegovi prijatelji, a da bi zato imel težave z Romi, ni omenil nobenemu od njih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.