Slovenija > Črna kronika
57 ogledov

K sebi zvabil žensko in jo zasužnjil

(Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
45-letni Američan John Hopkins je k sebi domov z obljubo, da ji bo v zameno za kuhanje in pospravljanje nudil brezplačno bivanje, zvabil 27-letno žensko in jo dobesedno zasužnjil.

Ženka je oglas 45-letnika našla na internetnem oglaševalskem portalu Craigslist.

Slednji je namreč iskal gospodinjsko pomočnico, v zameno za to pa nudil prosto sobo v svojem stanovanju v New Yorku, je za New York Post dejal policijski vir.

"Ti boš moja sužnja"
27-letnica se je 4. februarja javila na oglas in moški ji je plačal letalsko karto in prevoz z newyorškega letališča J. F. Kennedy do njegovega stanovanja.

Ko je ženska prišla v stanovanje, pa so se zanjo začeli dnevi groze. Hopkins ji je namreč dejal, da je ona k njemu prišla z namenom, da bo njegova sužnja. Nato jo je večkrat pretepel in posilil, ter jo z lisicami privezal za radiator.

Moškega prijavila šele njena mati
Osem dni je tako morala 27-letnica preživljati izživljanje moškega, nato pa ji je dovolil, da zapusti stanovanje in gre na delo v restavracijo na Manhattanu. A ženska tega ni izkoristila za beg ali pa da bi moškega prijavila policiji.

To je storila šele njena mati po tem, ko jo je v soboto poklicala hčerka. Posumila je namreč, da z njo nekaj ni v redu in je policijo prosila, če lahko zadevo preverijo. Ko je policija prišla v Hopkinsovo stanovanje, je našla žensko na postelji, ki se je vsa tresla od strahu.

Policija je moškega prijela in ga ovadila zaradi posilstva, napada in zasužnjevanja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.