Slovenija > Črna kronika
79 ogledov

Kam je odšel 18-letni Dominik Batagelj?

Dominik Batagelj PU Nova Gorica
Policisti iz Ajdovščine so bili včeraj s strani sorodnikov obveščeni, da je že od torka od 13. ure naprej pogrešan 18-letni Dominik Batagelj.

Fant je, kot so policistom povedali sorodniki, v torek ob 13. uri od doma odšel neznano kam. Pred tem je v torek zjutraj okrog 7. ure prišel domov iz nočne službe in se odpravil počivat. Zdoma, iz naselja Kamnje v občini Ajdovščina, je nato ob 13. uri odšel neznano kam.

Osebni opis pogrešane osebe:
18-letni Dominik je visok približno 170 cm, suhe postave in suhega obraza, ima rjave oči, lase ima pobarvane (temno rdeča barva),  manjšo bradico, na levi strani spodnje ustnice nosi uhan. Nazadnje je bil oblečen v kavbojke in obut v telovadne copate (modre in bele barve).
 
Policija poziva vse morebitne očividce oz. občane, ki bi lahko policistom nudili koristne informacije v zvezi s pogrešano osebo, da pokličejo policiste Policijske postaje Ajdovščina (Goriška cesta št. 16, 5270 Ajdovščina, telefon: (05) 365 72 00 ali sporočijo na elektronski. naslov: pp_ajdovscina.pung@policija.si) ali se zglasijo na najbližji policijski postaji oz. pokličejo interventno številko policije 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Komentarjev 1