Slovenija > Črna kronika
27 ogledov

Kamenjala policiste

(Foto: Anže Petkovšek) Žurnal24 main
Soproga 38-letnika iz Drniša na Hrvaškem je s kamenjem napadla policiste, ki so želeli odvesti njenega moža na policijsko postajo.

Hrvaška policija je po poročanju hrvaških medijev v sredo okoli 13.30 na cesti Drniš –Šibenik ustavila 38-letnega moškega iz Drniša, ki je vozil brez tablic. Prav tako ni imel vozniškega dovoljenja, ki mu je že bilo odvzeto zaradi nekega drugega prometnega prekrška. Ko ga je želela odvesti na pridržanje na bližnjo policijsko postajo, se jim je odločno zoperstavila njegova soproga. Kričala je na policiste in na njihov avtomobil metala kamenje ter tako poškodovala lak na vozilu. Policisti so ju kljub temu uspeli aretirati. Proti obema bodo podali kazensko ovadbo. 38-letnik bo odgovarjal zaradi vožnje brez tablice in vozniškega dovoljenja, ona pa zaradi kaznivega dejanja uničenja oziroma poškodovanja tuje lastnine ter kršenja javnega reda in miru.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.