Slovenija > Črna kronika
26 ogledov

Kanibal le pod vplivom marihuane

Ronald Poppo Reuters
Rudy Eugene, ki je konec maja napadel in pogrizel brezdomca Ronalda Poppa, v krvi ni imel sintetičnih drog. Zakaj je napadel brezdomca, ostaja skrivnost.

Kanibal Rudy Eugene, ki ga je policija po napadu ustrelila, je bil le pod vplivom marihuane, je pokazala toksikološka preiskava. "Laboratorij je opravil teste, vendar ni našel nobenih drugih uličnih drog, alkohola ali zdravil na recept. To vključuje kokain, LSD, amfetamine, fenciklidin, heroin, oksikodin, ksanaks, sintetično marihuano in druge podobne spojine," so sporočili iz miamijskega laboratorija.

Da bi potrdili izvide testov, so vzorce poslali še enemu laboratoriju, ki pa v krvi Eugena prav tako ni našel drugih drog kot le marihuano, poroča Huffington Post.

Ni kriva "kopalna sol"

Policija je pred tem domnevala, da je bil napadalec pod vplivom tako imenovane "kopalne soli", mešanice sintetičnih drog, ki je v preteklosti pri uživalcih že sprožila podobne reakcije. Ker sledi teh drog v njegovem truplu niso našli, še vedno ne vedo, kaj je vzrok brutalnega napada.

Da razen marihuane ni užival drog, je pred tem zatrjevala tudi družina napadalca. Trdili so, da nikoli ni bil nasilen, ni užival alkohola in drog ter je redno hodil v cerkev. "Resnično nimamo odgovora na to," je dejal Eugenov mlajši brat Marckenson Charles.

Pojedel mu je pol obraza

Ronald Poppo medtem okreva. Petinšestdesetletnik je v napadu izgubil levo oko in nos, za rekonstrukcijo obraza pa bo potreboval več operacij.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.