Slovenija > Črna kronika
32 ogledov

Kaos na štajerski avtocesti

Zastoj na avtocesti PIC
Na štajerski avtocesti je petkovo popoldne zelo pestro. Prihaja do trkov, s cestišča so lovili žival ...

Trenutno je zaradi trka med tovornjakom in avtomobilom je na štajerski avtocesti proti Mariboru nastajal dolg zastoj, proti Ljubljani pa promet še vedno ovira žival.

Zaradi prometne nesreče je bil med cestninko postajo Vransko in priključkom Šentrupert v smeri Maribora zaprt vozni pas. Nastajal je tudi do tri kilometre dolg zastoj. 

Kot so sporočili iz Uprave RS za zaščito in reševanje, sta malce pred 15. uro trčila osebno in tovorno vozilo. Pri tem se je ena oseba poškodovala. Na kraju nesreče so jo oskrbeli reševalci, gasilci pa so protipožarno in protinaletno zavarovali mesto nesreče, odklopili akumulator, odstranili osebno vozilo iz cestišča in posipali cestišče z vpojnimi sredstvi.

Kasneje se je na štajerki zgodilo še ena nesreča, ki je zaprla vozni pas, a so posledice hitro odstranili.

Zaradi živali na cesti pa je bil popoldan dlje časa oviran promet na štajerski avtocesti med predorom Pletovarje in priključkom Dramlje v smeri Ljubljane

Čez vikend po stari cesti mimo krofov

Nocoj ob 21. uri bodo sicer štajersko avtocesto med priključkoma Blagovica in Vransko proti Mariboru zaprli. Popolna zapora bo do ponedeljka, 16. 2. 2015 do 6. ure zjutraj. Promet preusmerjen na vzporedno regionalno cesto. Na priključku Trojane bosta zaprta uvoza proti Ljubljani in proti Mariboru.

Komentarjev 1
  • zdrej 00:12 14.februar 2015.

    Zakaj pa , dragi novinrji? ZAKAJ?