Slovenija > Črna kronika
12 ogledov

Kdo je na vlaku kazal ud 13-letnici?

Žurnal24 main
Sevniški policisti in krški kriminalisti so izdelali fotorobot moškega, osumljenega spolnega napada na deklico. Moški je včeraj 13-letnici na vlaku razkazoval svoj spolni ud.
Policija sumi, da je bilo tovrstnih primerov več, zato prosijo morebitne oškodovance in oškodovanke, naj te primere prijavijo policiji na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 - 1200.

Kot smo poročali včeraj, je med vožnjo z vlakom prisedel k 13-letnici, ki se je peljala iz Celja v Sevnico. Najprej sta se pogovarjala, nato je odpel hlače in ji začel razkazovati spolni ud. Zaradi mimoidočih je s početjem prenehal, deklica pa je dogajanje opisala očetu, ki se je obrnil na policijo.

Policisti so z dodatnim zbiranjem obvestil pridobili podrobnejši opis osumljenca in izdelali fotorobot:


Policisti moškega v poročilu opisujejo tako: "Visok med 170 in 175 centimetri, srednje postave, star med 35 in 50 let. Imel je okroglo obliko obraza s temno poltjo in polnimi lici. Moški je bil neobrit (njegova brada je bila črna). Bil je verjetno črnih čisto 'zabritih' las. Na glavi je imel črno čepico z manjšim šiltom.  Moški ima izrazito našobljene ustnice, njegove oči in obrvi pa so temne barve. Nos ima normalne velikosti (ne izstopa). Oblečen je bil v črno športno bundo, ki je segala do pasu (okoli pasu je bil patent), in spodaj svetle hlače. Obut je bil v črne čevlje. Na hrbtu je nosil črn nahrbtnik."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.