Slovenija > Črna kronika
29 ogledov

Kdo je povzročil nesrečo?

Nesreča motorista
1/2
Profimedias
Pri Sevnici se je popoldne zgodila prometna nesreča, domnevni povzročitelj pa je s kraja takoj pobegnil. Išče ga policija.

Policija prosi za pomoč pri iskanju povzročitelja prometne nesreče, ki se je popoldne zgodila na regionalni cesti med Krškim in Celjem pri Sevnici, v kateri se je poškodoval motorist.

"Na kraju prometne nesreče je bilo opaženo osebno vozilo znamke Audi, črne barve, z registrskimi tablimi z registrskega območja Celje. Zaradi razjasnitev vseh okoliščin prometne nesreče, voznika in vse morebitne očividce prometne nesreče prosimo, da pokličejo na najbližjo policijsko postajo ali na številko 113," prosijo na policiji.

Motorist pa se je nekaj ur zatem v prometni nesreči hudo poškodoval tudi na Celovški cesti v Ljubljani, zaradi česar je bila Celovška cesta pri izvozu na severno ljubljansko obvoznico proti središču mesta celo zaprta.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.