Slovenija > Črna kronika
60 ogledov

Kje sta Aljaž in Marjan?

Ste videli Aljaža? Žurnal24 main
26. marca je neznano kam odšel 17-letni Aljaž Pejovnik iz Pake pri Velenju, ki je nazadnje stanoval v Šoštanju.

Aljaž je visok 176 centimetrov, atletske postave, svetlih kostanjevih las, ostrižen na dolžino pet milimetrov. Ob odhodu od doma je bil oblečen v svetlo zeleno vetrovko z oranžnim ovratnikom, rjavo mikico z dolgimi rokavi in rumenim napisom Fila, bež hlače ter črno-sive skaterske superge.

Nazadnje naj bi ga opazili v Velenju pred šolskim centrom. Vse, ki bi ga morda videli in prepoznali po opisu, prosijo, naj to sporočijo najbližji policijski postaji.

Pogrešan Marjan Tratnik © Policija

 
Pogrešani ima resno bolezen
Svojci od četrtka od 10. ure pogrešajo tudi 58-letnega Marjana Tratnika, stanujočega v Železnikih. Pogrešani se je od doma neznano kam odpeljal z osebnim avtomobilom znamke honda peščeno-oranžne barve, registrskih številk KR M1-964, so danes sporočili iz Operativno-komunikacijskega centra Policijske uprave Kranj.

Marjan Tratnik (rojen 26. decembra 1950), ki je sicer sladkorni bolnik, je visok okoli 170 centimetrov, čokate postave, ima sive, kratko pristrižene lase (na ježka). Oblečen je bil v bundo bež barve in kavbojke.

Vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešanem, prosijo, naj to sporočijo na policijsko postajo Škofja Loka – na telefonsko številko 04/502-37-00 ali 113.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.