Slovenija > Črna kronika
1836 ogledov

Nad trojico moških domačin s puško, enega je zadel

Novice: Policija preiskava policijski trak Andrej Leban Fotografija je simbolična.
V okolici Kopra domačin streljal na tri moške in pri tem enega zadel.

Policisti PU Koper so bili v torek ob 19.50 obveščeni, da iz ene od vasi v okolici Kopra peljejo v Splošno bolnišnico Izola 40-letnega moškega, ki je bil ustreljen z lovsko puško.

Trije moški, dva stara 37 let iz Ljubljane in eden 40 let iz okolice Divače, so v vasi z manjšim tovornim vozilom pobirali staro železo pri domačinu. Ko so soseda vprašali, ali ima kaj železa tudi on, je rekel, da ne in kraj zapustil. Naložili so staro železo in kraj zapustili, zatem pa slišali glasen pok. Oseba iz sosednje hiše je streljala na vozilo, pri tem pa je izstrelek zadel 40-letnika v roko.

Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je streljal 60-letni domačin. Nemudoma so postavili blokadne točke. 60-letnika so prijeli in mu odvzeli prostost.

Policisti so zavarovali kraj dogodka in opravili ogled. Osumljenca so odpeljali v Splošno bolnišnico Izola na strokovni pregled. Prav tako je bil odrejen strokovni pregled za vse tri oškodovance.

Danes policija nadaljuje z ogledom kraja dogodka in zbiranjem obvestil, so še sporočili s PU Koper.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • Idioti 18:08 20.september 2023.

    To v USA nikakor ni kaznivo dejanje ! K se že tolk Yenkijem v rit lezete !

  • Idioti 18:07 20.september 2023.

    Stari bravo , sam škoda k ga nisi zadel na mrtvo !

  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 13:01 20.september 2023.

    "Ko so soseda vprašali, ali ima kaj železa tudi on, je rekel, da ne in kraj zapustil. Naložili so staro železo in kraj zapustili, zatem pa slišali glasen pok ".....Torej je streljal, ker so mu hoteli ukrasti staro železo...To dejanja ...prikaži več ne opravičuje, ga pa (strelca) manj bremeni, saj je branil svojo imovino !