Slovenija > Črna kronika
7044 ogledov

Kočevje: Filmski lov na pobeglega voznika avta

policija Slovenija zaščitne maske Profimedia
Kočevska policista sta v nedeljo zvečer obravnavala voznika, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja.

Njunih navodil ni upošteval, ko sta mu preprečila nadaljnjo vožnjo pa je očitno pobesnel in s steklenico udaril enega od policistov po glavi. Zaradi napada na uradno osebo ga čaka preiskovalni sodnik, so sporočili s PU Ljubljana.

Policista sta voznika skušala zaustaviti v naselju Breg pri Kočevju, a ta modrih luči in sirene ni upošteval, pač pa odpeljal naprej. Zaustavil se je na travniku, od tam pa skušal pobegniti.

Policista sta ga kmalu dohitela in ugotovila, da je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Voznika sta seznanila, da mu bodo zasegli vozilo in zoper njega na pristojno okrajno sodišče podali obdolžilni predlog.

Voznik se s tem ni sprijaznil in je želel vožnjo nadaljevati, a mu je eden od policistov to preprečil. Nato pa je voznik iz vozila vzel steklenico in enega od policistov z njo udaril po glavi. Policista je pri tem lažje poškodoval.

Komentarjev 11
 • ode 17:32 24.avgust 2020.

  Resnica je taka: policaj je hotel cigana udariti z glavo, on pa se je udarca ubranil tako, da je nastavil steklenico. Na sodišču bo cigov zagovornik to z lahkoto dokazal.

 • bogdan76 14:42 24.avgust 2020.

  Svetina in Prelesnikova sta zakon pri nas,temu pravijo levičariji diktatura hahahaha.

 • Avatar Leon
  Leon 12:09 24.avgust 2020.

  Kako je možno,da se to dogaja ? Ali je policija preveč popustljiva do Romov ali pa ima oblast dogovor podobno kot z Vardo ?