Slovenija > Črna kronika
5732 ogledov

V tragični nesreči umrl 24-letnik

Policija sirena lučke splošna
Na Kočevski cesti v Dolgi vasi v občini Kočevje se je zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl mlad voznik.

24-letni voznik osebnega vozila je v torek okoli 21.30 ure zaradi neprilagojene zapeljal z vozišča in trčil v stanovanjsko hišo. V trčenju je bil tako hudo telesno poškodovan, da je na kraju nesreče umrl.

Sicer pa so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 94 prometnih nesreč, v katerih je ena oseba umrla, šest nesreč se je končalo lahkimi poškodbami, ena pa s hudimi. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 51 kršitev javnega reda in miru ter 95 kaznivih dejanj.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 38-krat posredovali na javnih krajih in 13-krat v zasebnih prostorih, pridržali pa so tri kršitelje. Zaradi kršitve cestnoprometnih predpisov so pridržali enega voznika in zasegli devet vozil.

Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 39 tatvin, 22 vlomov, 17 poškodovanj tuje stvari, pet groženj, tri ponarejanja denarja in tri kazniva dejanja v zvezi s prepovedanimi drogami, dva ropa in dve preprečitvi uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi ter eno nasilje v družini in povzročitev telesnih poškodb. Ukrep prepoved približevanja je bil izrečen dvema osebama.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.