Slovenija > Črna kronika
37 ogledov

Kočevje: večer prej jih je dobil s steklenico

Sedem moških, oboroženih s palicami in sekirami, je na bencinskem servisu v Kočevju napadlo moškega, ki je zaradi poškodb umrl. Več patrulj še vedno v Kočevju.

Policisti so takoj začeli dejavnosti za izsleditev storilcev kaznivega dejanja. Tako so okoli 14. ure v Kočevju prijeli sedem moških, starih med 22 in 35 let, ter jim odvzeli prostost. S preverjanjem okoliščin in zbiranjem obvestil policisti nadaljujejo tudi danes. Izvajajo tudi druge preventivne in operativne aktivnosti. Za zagotavljanje navedenih dejavnosti je na območju prisotnih več policijskih patrulj, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Iščejo povezavo med pretepi

Poleg tega pa policisti zbirajo obvestila tudi v zvezi z dogodki, ki so se zgodili v noči na nedeljo v gostinskih lokalih v okolici Kočevja. Kot je poročal Radio Krka, naj bi bil včerajšnji opoldanski obračun še z dvema pretepoma, do katerih je na različnih lokacijah v Kočevju prišlo že ponoči. Med seboj naj bi obračunavali Romi.

Po poročanju Slovenskih novic pa naj bi do nesrečnega razpleta pripeljale zamere še iz časov, ko je bil pokojni Boris Zupanc ml. vmešan v trgovino z drogami. Že v soboto naj bi jih dobil po glavi s steklenico, grozili pa naj bi mu tudi s smrtjo. Razbojniške skupine pa naj bi izsiljevale, ropale ter grozile tudi ostalim Romom.

Komentarjev 2
  • privat 09:33 23.februar 2012.

    kakšen red ??Tožilci ne opravijo svojega dela...verjetno se bojijo !

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 15:25 20.februar 2012.

    A bo država enkrat za vselej naredila red med telimi južnimi hordami,da bodo pošteni ljudje mirno lahko spali in živeli vsakdan,kot ostali prebivalci Slovenije????