Slovenija > Črna kronika
1918 ogledov

Kolesar trčil v avtomobil, niso mu več mogli pomagati

Kolesar nesreča Policija Fotografija je simbolična.
Zgodila se je še ena huda prometna nesreča.

Včeraj ob 17.50 se je izven naselja Novo mesto zgodila prometna nesreča, pri kateri je ena oseba umrla. "47 letni voznik osebnega avtomobila je vozil po regionalni cesti iz Novega mesta proti Karteljevim," navajajo pri Policiji. "Izven naselja Novo mesto je zavil levo, proti naselju Brinje. Takrat je v nasprotni smeri pripeljal 57 letni kolesar, ki je trčil v njegovo vozilo."

Voznika kolesa so odpeljali v splošno novomeško bolnišnico,  kjer je zaradi hudih poškodb umrl.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • Avatar Leon
    Leon 11:54 01.oktober 2018.

    Kolesarske steze so predvolilne obljube v MB in tudi stranko so že ustanovili(Stranka kolesarjev in pešcev )...ha,ha,ha Imajo pa res smisel za humor . Vse kolesarske steze so uničene razen tistih okoli občine ,ki jih župan nadzira iz svojega kabineta ...prikaži več ,vendar jih ne uporablja !

  • Žurnalček 09:32 01.oktober 2018.

    A zdaj že naslovov ne znate več postavljati !! Ni kolesar trčil v avto , ampak je avto zaprl pot kolesarju , se pravi ZAPRL MU JE POT in je avto trčil v kolesarja ne pa obratno !

  • miho 09:29 01.oktober 2018.

    Nujno bi bilo treba zgraditi kolesarske steze po vsej državi. Pa ne takšnih, kjer se kanalizacijski ali servisni jaški dvigujejo nad nivo kolesarskih stez, ampak takšne, kjer sle-ti odmaknjeni od kolesarskih stez. Pa redno vzdrževati, da ne bodo nastajale gube in jame...