Slovenija > Črna kronika
11 ogledov

Kolesarja potisnil v jarek

Fotografija je simbolična. (Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
V okolici Bizeljskega je voznik osebnega avtomobila ustavil 17-letnega kolesarja, ga verbalno napadel in skupaj s kolesom potisnil v jarek.

Policisti so bili o incidentu obveščeni nekaj pred 22. uro. Obvestili so jih, da naj bi voznik osebnega avtomobila na cesti ustavil 17-letnega kolesarja, ga verbalno napadel, nato pa skupaj s kolesom potisnil v jarek.

 

Policisti so kasneje zbrali vse udeležence in v prisotnosti staršev 17-letnika z vsemi opravili razgovor. 44-letnemu vozniku osebnega avtomobila so izdali plačilni nalog zaradi kršitve javnega reda in miru.

 

Po intervenciji so 44-letnika zalotili za volanom. Zaradi suma vožnje pod vplivom alkohola so mu odredili alkotest, ki je pokazal 0,83 mg/l alkohola v izdihanem zraku in zanj odredili pridržanje. Odrejenemu pridržanju se je voznik uprl, zato so policisti morali uporabiti fizično silo in lisice ter ga nato odpeljali v prostore za pridržanje na policijski postaji. Zaradi kršitve zakona o varnosti cestnega prometa bodo zanj napisali obdolžilni predlog.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.