Slovenija > Črna kronika
31 ogledov

Koprski policisti prijeli domnevnega preprodajalca

Konoplja PU Ljubljana
Meščani obvestili o preprodaji drog. Policisti ovadili 41-letnika iz Hrvatinov.

Kriminalisti (PU) Policijske uprave Koper so konec decembra leta 2011 z zbiranjem obvestil pridobili podatek, da se v centru Hrvatinov pri vrtcu vsakodnevno vrši prodaja prepovedanih drog različnim odjemalcem. Na podlagi podatkov so konec decembra policisti prijeli 28-letnega domačina in mu zasegli manjšo količino prepovedane droge heroin, ki jo je kupil od 41-letnega sokrajana, so sporočili s PU Koper.

Koprski policisti so na podlagi suma pregledali stanovanje 41-letnega  Hrvatinčana. Našli in zasegli so mu približno 1,5 kilograma prepovedane droge konoplja ter manjše količine heroina in kokaina. Zasegli so mu tudi večje število tehničnih in drugih predmetov, za katere obstaja sum, da izvirajo iz vlomnih tatvin na območju Hrvatinov in Ankarana. Policisti domevajo, da je omenjene predmete dobil kot plačilo.

Enainštiridesetletni Hrvatinčan je bil s kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenjimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog  priveden pred preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča v Koper, ki je zoper njega odredil pripor, so še sporočili s PU Koper.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.