Slovenija > Črna kronika
17 ogledov

Kradel hrano

Tatvina Shutterstock
25-letnik pri kraji v prodajalni v Kamniku z nožem napadel varnostnika.

V četrtek je 25-letnik v prodajalni v Kamniku poskušal ukrasti prehrambene izdelke, ko ga je pri delu zalotil varnostnik. Ker mu varnostnik ni dovolil oditi, je mladenič poskušal večkrat pobegniti. Ker so bili poskusu neuspešni, je izza pasu izvlekel nož na preklop, ga uperil proti varnostniku, mu grozil in stekel iz prodajalne.

V tem času so bili o dogodku obveščeni tudi policisti, ki so osumljenca kmalu po pobegu prijeli in mu odvzeli prostost. Osumljeni bo s kazensko ovadbo priveden k preiskovalnemu sodniku.

25-letnik je osumljen tudi roparske tatvine v gostinskem lokalu ter več tatvin v različnih prodajalnah, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Komentarjev 5
  • allstarr111 23:19 22.marec 2013.

    @strauskissTa ni kradel-ropal ker je lačen, ampak grem stavit da za drogo, to so džankiji ki kradejo kar jim pride pod roke, ko pa je sila izvedejo tudi rop, tudi ubili bi koga če bi bili 100% da bo padel ...prikaži več denar. Verjetno ni imel niti za trolo-vlak do Lj. ker ponavadi hodijo taki fehtat v LJ. kjer je celika frekvenca ljudi, vmes še kako torbico podelajo in je keš tukj, ta pa je bil verjetno tolk obupan da je kr za prvim vogalom probal prit do keša.Take osebke lahko mlatiš ipd. a jutri bo naredil isto, narod bi namesto da kaznuje narkiče noral njih spravit na varno pod ključ, zmlatit pa mi moral preprodajalce in to orng, ne vem zakaj ni nobene vstaje na to temo, ker problem ima vsaka malo večja vas.

  • saramara 17:02 07.december 2012.

    Ukrades pasteto = gres v zaporukrades milione = nikomu nistaSvet je res padel na glavo!!!!

  • privat 12:33 05.december 2012.

    ja on je kriv ,ker ni imel zaposlitve?? Zakaj ga ni zaposlila sociala??