Slovenija > Črna kronika
13 ogledov

Kradel kot sraka

Tatu se ni bilo treba truditi z vlamljanjem, v hiše je prišel kar z najdenimi kl Žurnal24 main
Tat poiskal skrite ključe do vhodnih vrat. Uspelo mu je 19 tovrstnih tatvin, v katerih je nabral za okoli 15 tisoč evrov denarja, zlatnine in ročnih ur.

Policisti PU Murske Sobote so na začetku novembra prijeli 35-letnika, ki ga sumijo kar 19 tatvin in drznih tatvin. Pri tem si je pridobil za 15 tisoč evrov denarja, zlatnine in ročnih ur. Policisti so med preiskavo našli in zasegli nekaj ukradenih predmetov.

Ugotovil, kje so skriti ključi
Kradel je oktobra in novembra na območju Lendave in Murske Sobote. "V dopoldanskem času je prišel do vhodnih vrat stanovanjske hiše in tam v bližnji okolici poiskal skrite ključe vhodnih vrat. Vrata je odklenil, vstopil v stanovanje in preiskal prostore. V več primerih pa je izvršil tatvino tudi v času, ko so bili stanovalci doma," njegove posebno drzne tatvine opisujejo na PU Murska Sobota.

Preiskovalni sodnik je za 35-letnika odredil pripor, saj je bil pred leti že večkrat obravnavan za enaka kazniva dejanja.

Osumljenega so pred časom obravnavali za kaznivo dejanje trgovine s prepovedano drogo, zasegli so mu večjo količino konoplje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.