Slovenija > Črna kronika
16 ogledov

Kradel pri Mercatorju v Šiški

(Foto: Bobo) Žurnal24 main
Nepridiprav je pri Mercatorjevem nakupovalnem središču v Šiški vlomil v več vozil.
Ne na vidno mesto
Policija svetuje voznikom, naj na vidnih mestih v vozilih ne puščajo predmetov, ki bi lahko postali tarča vlomilcev v vozila. Storilce zamikajo vsi predmeti, od dežnikov in torbic do prenosnih računalnikov in navigacijske opreme. Ne glede na kraj, kjer je vozilo parkirano (pri vrtcih, pokopališčih, trgovinah, lokalih). Materialna škoda je običajno večja od vrednosti odtujenih predmetov

Ljubljanski policisti so zaradi vlomov v osebne avtomobile pridržali 26-letnika iz Ljubljane, ki je  kradel najverjetneje na območju Mercatorjevega nakupovalnega središča v Šiški.

"Obveščeni smo bili, da je v mesecu novembru na območju večjega trgovskega centra v Šiški v Ljubljani prišlo do več kaznivih dejanj vlomov v osebne avtomobile," so sporočili z ljubljanske policijske uprave.

Policisti so ugotovili, da je omenjeni mladenič v času med 12. in 22. novembrom vlomil v tri osebne avtomobile znamke toyota corolla, volvo S60 in citroen C3. Iz notranjosti je v vseh primerih odtujil navigacijsko napravo in tako lastnike skupno oškodoval za okoli 1000 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.